Αστ. Φαρμάκης: «Είμαστε πολύχρωμοι και ακομμάτιστοι γιατί θέλουμε έναν Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΟΛΟΥΣ»

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

Επειδή κάποιοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης και πολιτικής προπαγάνδας τις τελευταίες μέρες, βλέποντας την μεγάλη απήχηση του Συνδυασμού μας, προσπαθούν να τον σπιλώσουν παρουσιάζοντάς τον ως ταυτισμένο ή εκπρόσωπο συγκεκριμένου πολιτικού κομματικού χώρου, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Πρώτον, ο Συνδυασμός μας «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αστέριο Φαρμάκη είναι κομματικά ανεξάρτητος και ακηδεμόνευτος. Είναι ένας απόλυτα αυτοδιοικητικός συνδυασμός, χωρίς κομματικές ή άλλου είδους πολιτικές εξαρτήσεις, φανερές ή κρυφές, σε σχέση με τους κομματικούς φορείς της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Δεύτερον, είναι τουλάχιστον αστείο κάποιοι να μας παρουσιάζουν ως συνδυασμό που έχουμε δεχτεί κομματικό χρίσμα ή στήριξη ενώ οι ίδιοι τους, που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως κομματικά ανεξάρτητους, την ίδια στιγμή εντάσσουν στον συνδυασμό τους πρόεδρο κομματικής νομαρχιακής οργάνωσης (ΝΟΔΕ). Και, ακόμη περισσότερο, αγγίζουν τους όρους της πολιτικής κατάντιας και παρακμής όταν καυγαδίζουν με άλλο ομογάλακτο και ομοτράπεζο συνδυασμό σχετικά με το ποιος εκφράζει καλύτερα την κομματική τους νομιμότητα. Αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός του φαρισαϊσμού και της υποκρισίας!

Τρίτον, έχουμε περάσει – τουλάχιστον αυτοδιοικητικά – στην εποχή της συνεργασίας και της διαβούλευσης, στη βάση της προγραμματικής σύγκλισης και συμφωνίας και όχι των κομματικών μηχανισμών και αλλότριων μεθοδεύσεων.  Εμείς, συνομιλούμε και συνεργαζόμαστε με όλους όσους έχουν αγνές προθέσεις να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι την πολιτικό – κομματική εκμετάλλευση ή το προσωπικό και άνομο συμφέρον, σε βάρος του συλλογικού και συνολικού συμφέροντος του Δήμου μας.


Τέταρτον,
ο συνδυασμός της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ» είναι ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός και πολύχρωμος. Έχουμε αφήσει στο παρελθόν παλαιοκομματικές πρακτικές και ανούσιες κομματικές στηρίξεις ή χρίσματα. Αποτελούμε μια υγιή πρόταση για τον Δήμο μας με στόχο την αλλαγή της σημερινής αυτοδιοικητικής πορείας του δήμου που μας οδηγεί μαθηματικά σε αδιέξοδα και μηδενισμό.

 

Πέμπτον, συνδετικός κρίκος της προσπάθειάς μας είναι η προγραμματική συμφωνία του Συνδυασμού μας για έναν ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, η ικανότητα, γνώση και εμπειρία του υποψηφίου Δημάρχου και των στελεχών που τον πλαισιώνουν καθώς και η αγάπη και εκτίμηση των συνδημοτών μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συνδυασμού μας δεν μπορούν να αλλοιωθούν από πρακτικές άλλων εποχών και με ψευδή επιχειρήματα που στόχο έχουν να αναχαιτίσουν τη δυναμική μας.

Η κοινωνία έχει ωριμάσει, οι εποχές έχουν αλλάξει, το μόνο που παραμένει ίδιο είναι η ανάγκη του τόπου μας για οργάνωση, ενότητα, ανάπτυξη. Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, που πιστεύουν στη δυναμική του τόπου μας και θέλουν να αλλάξει η μοίρα μας, να συστρατευτούν μαζί μας για έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου ΙΣΧΥΡΟ για ΌΛΟΥΣ.

Για την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

Αστέριος Φαρμάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος