ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

 

 

ΑΣΤ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ:

«Στις 26 Μαΐου αλλάζουμε πορεία.

Στηρίζουμε «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» για έναν Δήμο Ισχυρό για ΟΛΟΥΣ»

«Την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα πορεία του Δήμου Δίου – Ολύμπου», διεμήνυσε από το Λιτόχωρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αστέριος Φαρμάκης. Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου, ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Συμπολιτεία» έστειλε ηχηρό μήνυμα για αλλαγή στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.

 

 

«Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ έρχεται να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και την εμπιστοσύνη στη σχέση Δήμου – Δημότη. Αποτελούμενη από ανθρώπους άφθαρτους, με ήθος και ανιδιοτέλεια, προερχόμενους από όλο το φάσμα της γεωγραφίας του Δήμου, θέλει και μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Εκπρόσωποι από όλα τα επαγγέλματα που δίνουν πνοή στον τόπο μας αλλά και από όλη τη δημοκρατική πολιτική σκηνή ενώνουμε τις δυνάμεις τους με συνδετικό κρίκο την αγάπη για τον τόπο μας», σημείωσε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Αστέριος Φαρμάκης.

Χρειαζόμαστε καινοτόμες λύσεις και τολμηρές πρωτοβουλίες

«Επιδίωξή μας είναι να βρεθούν λύσεις καινοτόμες και τολμηρές για τα χρόνια προβλήματα και να δοθεί ταυτόχρονα η αναπτυξιακή ώθηση σε όλα τα πεδία δράσης στον Δήμο μας, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος και συνέχισε: «Όμως, η ανάπτυξη που οραματιζόμαστε πρέπει να είναι δίκαιη για όλους. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε τον διαχωρισμό των συμπολιτών ή των κοινοτήτων μας σε κατηγορίες. Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να γίνει ισχυρός για όλους, παραγωγικός για όλους, δίκαιος για όλους, διάφανος για όλους!»

Εμπιστευόμαστε την τύχη μας σ’ αυτούς που μπορούν να διοικήσουν

Ο Αστέριος Φαρμάκης ανέλυσε τους στόχους, το όραμα και τις βασικές αρχές του συνδυασμού του. Αναφέρθηκε στην επιλογή των ανθρώπων που μπορούν πραγματικά να διοικήσουν τον Δήμο Δίου – Ολύμπου και να τον θέσουν σε τροχιά ανάπτυξης: «Βλέπουμε όμορους νομούς να αξιοποιούν το όνομα και τον μύθο του Ολύμπου και εμείς να μένουμε θεατές. Βλέπουμε τις ακτές μας να υποβιβάζονται λόγω της ανυπαρξίας της δημοτικής αρχής. Βλέπουμε τον διευρυμένο Δήμο μας να διχάζεται λόγω της ανικανότητας συντονισμού και των πιο αυτονόητων καθημερινών ενεργειών. Ως πότε; Ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τον Δήμο μας; Ποιοι πραγματικά μπορούν να τον διοικήσουν με διαφάνεια, με όραμα και αξιοκρατία; Ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης πέτυχα τη μετεγκατάσταση του Νοσοκομείου στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, υλοποιώντας ένα αίτημα ετών της πιερικής κοινωνίας».

Κάλεσμα συστράτευσης με την «Συμπολιτεία»

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους δημότες και τις δημότισσες σε συστράτευση με τον ανεξάρτητο συνδυασμό της «Συμπολιτείας»: «Έχουμε ξεκάθαρο όραμα, γνώσεις, εμπειρία και κυρίως είμαστε αυτοί που αξίζει αυτός ο τόπος να εμπιστευθεί για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους. Δώστε την ευκαιρία στους ικανούς, στους καθαρούς, στηρίξτε την Συμπολιτεία, στηρίξτε την πρόοδο του τόπου μας. Στις 26 Μαΐου στέλνουμε ηχηρό μήνυμα αλλαγής».