Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΦΙΛΑΪ (VALENTINA FILAJ) ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα της Βαλεντίνας Φίλαϊ (Valentina Filaj), για Δημοτική Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου στην Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου, με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.

«Καλωσορίζουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας την αγαπητή Βαλεντίνα Φίλαϊ. Μάχιμη, δραστήρια και αγωνίστρια της ζωής, η αγαπητή Βαλεντίνα συστρατεύεται με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και την προσπάθειά μας να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.  Άνθρωποι άξιοι και ικανοί βρίσκονται στον πυρήνα της πρωτοβουλίας μας. Κοινός παρανομαστής όλων, η αγάπη για τον τόπο μας. Στόχος, να κάνουμε τον Δήμο μας Ισχυρό για Όλους», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Η αγάπη μου για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, για τον τόπο που ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου, στάθηκε η αφορμή να αποδεχτώ την πρόταση του Αστέριου Φαρμάκη και να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος. Ως πρώην εκπρόσωπος των μεταναστών των 13 κοινοτήτων του Δήμου μας (SEM), έμαθα καθημερινά να δίνω αγώνες διεκδικώντας καλύτερους όρους για όλους. Σήμερα, ήρθε η ώρα να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόσο προνομιακό Δήμο μας. Εμπιστεύομαι τον  Αστέριο Φαρμάκη και τους αξιόλογους ανθρώπους που συμμετέχουν στην προσπάθεια της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και πιστεύω ότι ο συνδυασμός μας είναι η καλύτερη επιλογή για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους», δήλωσε η κα Φίλαϊ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Βαλεντίνα Φίλαϊ (Valentina Filaj) γεννήθηκε στην Αλβανία το 1976 και ήρθε στην Ελλάδα το 1997 όπου και δημιούργησε οικογένεια με δυο παιδιά .

Είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου.  Στην Ελλάδα τελείωσε σχολή κομμωτικής και αισθητικής τέχνης με πολλά Αριστεία.

Παρέδωσε μαθήματα ως καθηγήτρια σε σχολές αισθητικής και κομμωτικής τέχνης στην Κατερίνη για 2 χρόνια.

Υπήρξε μέλος του ΔΣ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού και του Γυμνασίου Λιτοχώρου για 2 και 2 χρόνια.

Ήταν εκπρόσωπος των μεταναστών των 13 κοινοτήτων του Δήμου Δίου – Ολύμπου (SEM).

Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια Ψυχολογίας, Η/Υ και Αγγλικής γλώσσας.

Είναι μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου.

Ομιλεί την Αλβανική, την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.