Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ (BESSIE) ΣΤΑΝΙΣΗ – ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα της Βασιλικής (Bessie) Στανίση – Σακκούλα για Δημοτική Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.

«Άλλη μία αξιόλογη γυναικεία προσωπικότητα συμμετέχει στον συνδυασμό μας και στην κοινή προσπάθεια να αλλάξουμε την τύχη μας στον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Η Βασιλική Στανίση – Σακκούλα, με σπουδές στο εξωτερικό και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, ενώνει τις δυνάμεις της με τη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Με χαρά και συνειδητοποίηση αποδέχθηκα την πρόταση του Αστέριου Φαρμάκη να συμμετέχω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος με την “Συμπολιτεία”. Ο κ. Φαρμάκης και η Συμπολιτεία Δίου – Ολύμπου είναι η λύση στο να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο μειώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.  Έτσι λοιπόν, πέρα από κομματικές προτιμήσεις, πρέπει εμείς οι πολίτες να παραμένουμε ενωμένοι! Η “Συμπολιτεία” εμπνέει σοβαρότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό, για έναν Δήμο “Ισχυρό Για Όλους», σημείωσε η κα Στανίση – Σακκούλα.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Οι γονείς της είναι ο Χρήστος Στανίσης και η Ευαγγελία Στανίση το γένος Κουλιάνου. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Σακκούλα, εργολάβο στο επάγγελμα και μαζί έχουν τρία παιδιά, την Ελένη, τον Αθανάσιο και τον Χρήστο.

Είναι απόφοιτη του Saint Johns University της Νέας Υόρκης και του Ελληνικού σχολείου “Πλάτων”.  Από το 1997 ζει και εργάζεται στο Λιτόχωρο, τη γενέτειρα των γονιών της.

Είναι καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας με άριστη γνώση αυτής και εργάζεται από το 1997 έως σήμερα σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, με άπειρες επιτυχίες σε πτυχία μαθητών.

Έχει διατελέσει ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Λιτοχώρου και μέλος του Συλλόγου του 3ου Δημοτικού Σχολείου.