Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Η Ελένη Παπαχρήστου, Προϊσταμένη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, συστρατεύεται με τον Αστέριο Φαρμάκη και είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Δίου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ».

«Η Ελένη Παπαχρήστου με σημαντικές γνώσεις και εμπειρία από τον χώρο της Υγείας συμμετέχει δυναμικά στην προσπάθειά μας για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους. Κάθε μέρα και πιο δυνατοί για τον τόπο μας, για ένα καλύτερο αύριο», σημείωσε ο κ. Φαρμάκης.

Η κα Παπαχρήστου γεννήθηκε το 1963 και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Υπηρετεί για 34 συναπτά έτη τον χώρο της Υγείας. Έχει διατελέσει Υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, και σήμερα είναι Προϊσταμένη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Περογαμβράκη.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον κ. Φαρμάκη κατά τη θητεία του ως Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης. Οι διοικητικές του ικανότητες, η αποφασιστικότητά του και κυρίως το αίσθημα του δικαίου που διαθέτει είναι όλα όσα χρειάζεται ο Δήμος μας. Έχοντας γνώση αυτών των χαρακτηριστικών του γνωρισμάτων και έχοντας άψογα συνεργαστεί μαζί του αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου στον όμορφο αυτό αγώνα για την επόμενη μέρα στον Δήμο Δίου – Ολύμπου», δήλωσε η κα Παπαχρήστου.