Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΪΜΤΖΗ – ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Κουϊμτζή – Σακκούλα, από το Λιτόχωρο, για δημοτική σύμβουλος Δίου – Ολύμπου με το συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που η Μαρία Κουϊμτζή – Σακκούλα  είναι μαζί μας στον αγώνα για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους. Η Μαρία είναι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας μας, με ικανότητες και διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου – Ολύμπου. Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Πιστεύω πως ο Δήμος μας έχει πολλές δυνατότητες. Είναι ένας τόπος που μπορεί να κρατήσει και να απασχολήσει τους νέους του. Αρκεί βέβαια να προσπαθήσουμε όλοι μας. Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να προσελκύσουμε πρώτα τη νεολαία. Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου ώστε να έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τους νέους, γιατί αυτοί αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. ΔΗΜΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», δήλωσε η κα Κουϊμτζή – Σακκούλα.

Βιογραφικό

Κατάγεται από το Λιτόχωρο. Γεννήθηκε στην Αμφιάλη, Πειραιά, τον Μάρτιο του 1971. Σε ηλικία 10 ετών επέστρεψε στο Λιτόχωρο και από τότε ζει και εργάζεται εκεί. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά εκ των οποίων το ένα είναι ανήλικο.

Είναι απόφοιτη Γυμνασίου. Εργάστηκε στο Ξενοδοχείο «Μυρτώ» στο Λιτόχωρο ως υπάλληλος υποδοχής για τέσσερα χρόνια.

Εργάστηκε στο εργοστάσιο «Olympus Food» στην Νέα Έφεσο ως υπάλληλος παραγωγής για πέντε χρόνια

Σήμερα ασχολείται με τα οικιακά. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Λιτοχώρου.