Η ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΛΑΜΠΕΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Νταλαμπέκου, από την Βροντού, για Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.

«Υποδεχόμαστε στην «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δήμου Δίου – Ολύμπου την Μαρία Νταλαμπέκου. Άνθρωπος με εμπειρία, εξαιρετική ικανότητα στην οργάνωση και τη διεκπεραίωση θεμάτων και πάνω από όλα με διάθεση για προσφορά στον τόπο της, τη Βροντού, ανταποκρίνεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τον ανθρώπων που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας. Η κα Νταλαμπέκου ενώνει τις δυνάμεις της στην προσπάθειά μας για ένα Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΌΛΟΥΣ. Καλή επιτυχία», υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης.

«Αγαπώ τον τόπο μου. Διαθέτω την εμπειρία και τη διάθεση να υπηρετήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Βροντού, ως Σύμβουλος. Είναι τιμή και χαρά μου να συμμετέχω στην προσπάθεια του Αστέριου Φαρμάκη και των εξαίρετων στελεχών του συνδυασμού της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», δήλωσε η κα Νταλαμπέκου.

Βιογραφικό

Η Μαρία Νταλαμπέκου γεννήθηκε στη Βροντού Πιερίας. Γονείς της είναι ο Νικόλαος Νταλαμπέκος και η Αθηνά Νταλαμπέκου – Καρτσαμπά.

 Έχει δύο κόρες.

Έζησε στην Γερμανία για 25 χρόνια. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Στουτγκάρδης. Σπούδασε  Οδοντοτεχνική και Νοσηλευτική. Έχει λάβει πιστοποίηση για την τεχνική Bowtech. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο ΑΛΠ (Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο).

Εργάστηκε ως διαχειρίστρια σε ιδιωτική επιχείρηση. Εργάστηκε, επίσης, και ως Οδοντοτεχνίτρια.

Είναι ενεργό μέλος του ΔΣ του ΕΟΣ  Βροντούς Ολύμπου.