Η ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) ΚΟΥΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Με τον Αστέριο Φαρμάκη και τον συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» συστρατεύεται η Ουρανία (Ράνια) Κούλιου από τη Λεπτοκαρυά και κατέρχεται στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου.

«Η παρουσία της Ράνιας Κούλιου στον συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» δίνει ιδιαίτερη δυναμική στην αυτοδιοικητική μας πρόταση. Με πλούσια επαγγελματική και εθελοντική δράση, η υποψηφιότητα της Ράνιας αποτελεί πλεονέκτημα για τον τόπο μας και τον κοινό αγώνα για ένα Δήμο Ισχυρό για Όλους», σημείωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Πιστεύω στον τόπο μου. Αγαπώ κάθε γωνιά του. Συμμετέχω σ’ έναν όμορφο αγώνα με την ελπίδα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη που αξίζουμε και τόσο πολύ θέλουμε. Μαζί με τον Αστέριο Φαρμάκη και τη «Συμπολιτεία» Δήμου Δίου – Ολύμπου μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα», δήλωσε η κα Κούλιου.

Βιογραφικό

Η Ουρανία (Ράνια) Κούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Έχει δύο παιδιά, 23 και 21 ετών.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα.

Από το 2014 εργάζεται ως υπάλληλος σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Παράλληλα, δημιούργησε τη δική της επιχείρηση στον τουριστικό κλάδο.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου Αττικής.

Είναι ενεργό μέλος της χορωδίας  «Παρολύμπια ηχώ» Λεπτοκαρυάς.

Είναι εθελόντρια στη δεντροφύτευση και τον καθαρισμό παραλιών.

Είναι δωρήτρια οργάνων.