Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΙΑΤΗΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα της Φωτεινής Σιατήρα για τοπική Σύμβουλος Λιτοχώρου  με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου – Ολύμπου   Αστέριος Φαρμάκης.

«Είναι τιμή μας που η αγαπητή Φωτεινή Σιατήρα ενώνει τις δυνάμεις της με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ενισχύοντας την προσπάθειά μας για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους. Η πλούσια δράση της και η δυναμικότητά της είναι τα εχέγγυα εκείνα που αναζητεί ο συνδυασμός μας και που χρειάζεται ο τόπος μας», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

Η δήλωση της κας Σιατήρα

«Γεννήθηκα στην Καρδίτσα και τα τελευταία 16 χρόνια ζούμε με την οικογένειά μου στο Λιτόχωρο. Είμαι 52 ετών, παντρεμένη με τον Θωμά Παπαδόπουλο, απόστρατος Αξιωματικός του Στρατού, και έχουμε δύο παιδιά τον Ηλία και την Ευαγγελία. Από τον πρώτο χρόνο της μετάθεσης του συζύγου μου στο Λιτόχωρο, επιλέξαμε αυτόν τον τόπο ως μόνιμη κατοικία μας λόγω της ιδανικής θέσης και των άριστων συνθηκών διαμονής μας. Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Νοσηλευτικής και εργάζομαι στο Νοσοκομείο Κατερίνης ως υπεύθυνη του τμήματος ΓΠΔΛΛΥΥ-ΤΕΠ {Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Ληπτριών Υπηρεσιών Υγείας}. Μέσα από τον εργασιακό μου βίο αλλά και ως μητέρα και σύζυγος έχω μάθει να υπηρετώ τον συνάνθρωπό μου. Αγαπώ αυτόν τον τόπο, στην πρόοδο του οποίου θέλω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις. Το όραμα της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» και η δυναμική προσωπικότητα του Αστέριου Φαρμάκη, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ κατά τη θητεία του ως Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, πιστεύω ότι είναι η πιο «καθαρή» και «συμφέρουσα» για τον Δήμο μας αυτοδιοικητική  πρόταση. Συστρατεύομαι μαζί του και σας προσκαλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας γιατί έτσι δίνετε δύναμη στον τόπο μας».