Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα του Αθανάσιου Παπαστάμου ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος, Αστέριος Φαρμάκης. Ο κ. Παπαστάμου, κάτοικος Βροντούς, είναι τεχνολόγος μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην τεχνολογία περιβάλλοντος, και με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

 «Ένας καταξιωμένος επιστήμονας με αξιόλογη εθελοντική δράση και συμμετοχή στα κοινά συστρατεύται με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» για να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Ο φίλος Αθανάσιος Παπαστάμου, ενεργός πολίτης, έχει να προσφέρει πολλά στον κοινό αγώνα για έναν Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΟΛΟΥΣ», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

 Αθ. Παπαστάμου:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να συμμετέχω με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» στον αγώνα για ένα δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΌΛΟΥΣ»

 Η δήλωση του κ. Παπαστάμου:

«Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες/ες,

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να δίνει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών, γνωρίζοντας τις αξίες όπως  πρέπει να την υπηρετούμε, από τον αείμνηστο Φίλο Γιώργο Φαρμάκη και τον Συνδυασμό Ευθύνης, κόντρα στην πολιτική απαξίωση και πεπεισμένος στο ότι, όλοι δεν είμαστε ίδιοι, αισθάνομαι υποχρέωση, να συμμετέχω  στο συνδυασμό «Συμπολιτεία Δήμου Δίου-Ολύμπου», με επικεφαλής  τον υποψήφιο Δήμαρχο Αστέριο Φαρμάκη, του οποίου η τοπική κοινωνία αναγνωρίζει στο πρόσωπό του, τη θέληση, τη διάθεση, αλλά και τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου που μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο του να τα καταφέρει.

Αποτελεί πρόκληση για μένα, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου, να διεκδικήσω την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα από τη «Συμπολιτεία Δήμου Δίου-Ολύμπου».  Έχω την υπομονή και την επιμονή να εργαστώ και να αφοσιωθώ στην λύση των προβλημάτων του Δήμου. Υπάρχουν οι ικανότητες και η διάθεση και θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να βοηθήσω στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε και να διεκδικήσουμε από κοινού και καθοριστικά τις προκλήσεις, που επιφυλάσσει η βελτίωση της ποιότητας του πολίτη.

Δώστε μου την δύναμη, να αναδείξω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτού του τόπου αλλά και των πολιτών του, ώστε μέσα από την συμμετοχική δημοκρατία, ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, που δυστυχώς, σήμερα δεν είναι. Με το όραμα αυτό και κοινό βηματισμό, θα παλέψουμε ΜΑΖΙ, ώστε το σχέδιο να γίνει ΠΡΑΞΗ και ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Λιβαδειά Βοιωτίας και από το 1990 κατοικεί μόνιμα στη Βροντού, Δήμου Δίου-Ολύμπου. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Τσιμήτρη και πατέρας τεσσάρων τέκνων. Συμμετέχει ενεργά στα κοινά μέσα από συλλόγους και εθελοντικές δράσεις, χωρίς ιδιοτέλεια. Υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Συνδυασμό Ευθύνης» του Γιώργου Φαρμάκη, στις εκλογές του 2014.

Είναι Πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανολόγος, με Μεταπτυχιακό (MSc) στην Τεχνολογία Περιβάλλοντος, πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, με γνώσεις Αγγλικών και ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτής ενηλίκων σε ΙΕΚ, επιμορφωτής εκπαιδευτικών στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εξεταστής αποφοίτων ΙΕΚ του ΕΟΠΠΕΠ και εκπαιδευτής σε τμήματα μηχανολογίας και εκμάθησης χειρισμού αγροτικού μηχανήματος.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως Διευθυντής και υπεύθυνος πωλήσεων με επιμορφώσεις στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων.

Συμμετείχε σε  ερευνητικά προγράμματα, ως επιστημονικός συνεργάτης της Επιτροπής Ερευνών του Α.Τ.Ε.Ι Θεσ/νίκης, Ποιότητας Περιβάλλοντος και Θορύβου στην Μείζονα Περιοχή της Θεσσαλονίκης και της  Λεπτοκαρυάς Πιερίας, καθώς και ως υπεύθυνος εκπαιδευτικός σε προγράμματα περιβαλλοντικής αγωγής, και αγωγής σταδιοδρομίας.

Έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε περιοδικά περιβάλλοντος, συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, ειδικής αγωγής και συμμετοχή ως εισηγητής σε συνέδρια, μέλος της επιστημονικής Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών, διαχειριστής του kedivim.blogspot.gr, εθελοντής αιμοδότης, δωρητής οργάνων.