Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο υπ. Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης κατέθεσε το συνδυασμό του «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» στο Πρωτοδικείο, την Κυριακή, συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα Γιάννη Φαρμάκη και Γεωργία Μόχλα.

Είναι ένας πλήρης συνδυασμός, με καθαρούς, νέους και ικανούς ανθρώπους σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» περιλαμβάνει το ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Είναι όλοι τους άνθρωποι με  θέληση και όρεξη για δουλειά. Συνειδητή επιλογή του Αστέριου Φαρμάκη είναι να στηρίξει τη δημιουργία ανεξάρτητων ψηφοδελτίων στις κοινότητες για να σταματήσει ο διχασμός των τοπικών κοινωνιών.

Σε δήλωση του, ο κ. Φαρμάκης ανάφερε:

«Καταθέσαμε το πλήρες ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού μας στο πρωτοδικείο.  Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» είναι άνθρωποι με ιδέες και θέληση να αγωνιστούν για ένα Δήμο Ισχυρό για όλους. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε καθαρούς, άφθαρτους και νέους ανθρώπους χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Ανθρώπους που ενώνουν τους δημότες ώστε με ομόνοια να εργαστούμε για να αφήσουμε πίσω μας την παρακμή και τη στασιμότητα. Συνεχίζουμε δυνατά με συνέπεια, αμεσότητα και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας».