Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα του Ιωάννη Παπαγεωργίου, ως Δημοτικού Συμβούλου Δίου – Ολύμπου από τον Πλαταμώνα, με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.

«Ένας άνθρωπος με γνώση και εμπειρία, με μεράκι και πάθος για προσφορά συμμετέχει στην προσπάθειά μας για έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου Ισχυρό για Όλους. Η εμπειρία του στον επαγγελματικό στίβο και η αφοσίωσή του στον τόπο μας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πλαταμώνα, αποτελούν εγγύηση για την αυτοδιοικητική μας πρόταση και φιλοσοφία. Μαζί Γιάννη, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

Ο Ιωάννης Παπαγεωργίου

«Είμαι ο Ιωάννης Παπαγεωργίου του Αντώνη και της Βασιλικής, γεννήθηκα το 1963 και μεγάλωσα στον Πλαταμώνα. Δημοτικό και Γυμνάσιο στον Πλαταμώνα, Λύκειο στο Λιτόχωρο, γνώρισα την Νότια Πιερία από παιδί. Στον Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαταμώνα, το 1987 – 89, ήταν οι πρώτες εμπειρίες μου σε συλλογικότητες και κοινωνική δράση, με εκδόσεις, φωτογραφίες, εκδρομές, αποκριές, χορούς, τσιαγκάλες, χαρές.

Η επαγγελματική μου διαδρομή ως τραπεζοϋπάλληλος, στην Τράπεζα Κρήτης και αργότερα στην Eurobank, σε διάφορες θέσεις ως Επιθεωρητής και Υποδιευθυντής Επιθεώρησης στον Εσωτερικό Έλεγχο και ως Υποδιευθυντής στο Κατάστημα Κατερίνης, κάλυψε τις άλλες απασχολήσεις και το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον μου για τα κοινά, αλλά με πλούτισε με γνώσεις και εμπειρίες μεγάλων πόλεων, μεγάλων επιχειρήσεων, διαχείρισης προσωπικού και οικονομικών, επίλυσης κρίσεων αλλά και διεκδίκησης του σωστού και του δίκαιου. Παράλληλες και ανεκτίμητες ήταν οι εμπειρίες από τις επαγγελματικές επισκέψεις μου σε καταστήματα της Τράπεζας  σ’ όλη την Ελλάδα. Η γνωριμίες μου με τους ανθρώπους και τις πρακτικές τους από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Καλαμάτα κι από τη Ρόδο ως την Κέρκυρα, με όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς, ήταν αυτό που κυρίως προσωπικά αποκόμισα και θεωρώ τελικά «προίκα» μου. 

Μετά από 30 χρόνια συνολικά, ακολουθώντας τα νεανικά βήματα και με βάση τη φύση της τουριστικής περιοχής όπου μεγάλωσα, εμπλουτίζοντάς την με τα μπόλια που συνέλεξα ανά την Ελλάδα, ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά με τουριστικές επιχειρήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και Cafe στην Παραλία Παντελεήμονα, προσπαθώντας να βοηθήσω στην ανάπτυξη της γειτονιάς μου και του τόπου μου.  

Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΑΠ, ερασιτέχνης φωτογράφος και ορειβάτης, έγγαμος με τρία παιδιά, με πολλά αποθέματα γνώσεων εμπειριών και «καλών πρακτικών», θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μου στην πρόκληση της θεμελίωσης βάσεων και της ανάπτυξης, που αξίζει για το Δήμο μας και που μέχρι τώρα δεν είχε επαρκώς, όπως την οραματίζεται και την παρουσιάζει ο Αστέριος Φαρμάκης και ο συνδυασμός «Συμπολιτεία». Μαζί θα αγωνιστούμε και μαζί θα πετύχουμε ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας».