Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΕΛΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Καπελίδη, αστυνομικού υπαλλήλου, για το δημοτικό συμβούλιο  Δίου – Ολύμπου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Αστέριος Φαρμάκης.

«Άνθρωπος ευθύνης, ο Κωνσταντίνος Καπελίδης ενώνει τις δυνάμεις του με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ως υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος. Η συμμετοχή του μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση καθώς άτομα με αξίες, αρχές και αγωνιστική διάθεση συμμετέχουν στον κοινό σκοπό να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας», σημείωσε ο κ. Φαρμάκης.

 «Σε περιόδους πολιτικής αποσταθεροποίησης κοινωνικών, οικονομικών και άλλων σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε η αυξανόμενη τάση απαξίωσης ως προς την πολική ζωή του τόπου μας αλλά και προς τα κοινά μόνο καταστροφικές επιπτώσεις θα έχει για το μέλλον μας! Για τον λόγο αυτόν και επειδή το μέλλον- ως νέοι- είμαστε εμείς έχουμε αμετάθετο χρέος να αλλάξουμε τα «κακώς κείμενα» του παρελθόντος και να διαδραματίσουμε έναν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Ας μην ξεχνάμε πως η Δημοκρατία ευδοκιμεί όπου υπάρχει παιδεία, ήθος Πολιτών-Πολιτικών αλλά και συμμετοχή Πολιτών  στο Δημόσιο βίο! Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την Συμπολιτεία Δήμου Δίου-Ολύμπου με επικεφαλής  τον κ. Αστέριο Φαρμάκη. Δήμος Ισχυρός για όλους», δήλωσε ο κ. Καπελίδης

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1995. Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Λιτόχωρου το 2013.

Το 2017 αποφοίτησε από τη σχολή αστυνομίας (Αστυφυλάκων) και στη συνέχεια, δίνοντας ξανά πανελλήνιες εξετάσεις, πέτυχε την εισαγωγή του, πρώτος σε κατάταξη, στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ζει στην Αθήνα όπου εργάζεται ως αστυνομικός και αναπτύσσει σημαντική συνδικαλιστική δράση.