Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΟΥΛΑΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ

Την υποψηφιότητα του Νέστορα Γουλάρα, από τον Πλαταμώνα , για το δημοτικό συμβούλιο  Δίου – Ολύμπου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Αστέριος Φαρμάκης.

Ο κ. Γουλάρας γεννήθηκε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς, μεγάλωσε στον Πλαταμώνα και τον Ν. Παντελεήμονα. Συνδικαλιστής από τα φοιτητικά του χρόνια με την ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Σήμερα, ζει στον Ν. Παντελεήμονα και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού.

«Ο Νέστορας Γουλάρας με σημαντική επαγγελματική διαδρομή, με κατάρτιση και κυρίως με γνώση των προβλημάτων του τόπου ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας. Έχουμε ξεκάθαρους στόχους και θέληση να αναδείξουμε την προνομιακή Νότια Πιερία τουριστικά, να δημιουργήσουμε όρους ανάπτυξης. Καλή επιτυχία κε Γουλάρα στον κοινό μας αγώνα για έναν Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΌΛΟΥΣ», σημείωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Συμμετέχω στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Πιστεύω ότι αξίζουμε πολύ περισσότερα ως τόπος και τουριστικός προορισμός. Συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» για αλλαγή πολιτικών πρακτικών με στόχο ένα καλύτερο μέλλον με ίσους όρους για κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου μας», σημείωσε ο κ. Γουλάρας.