ΛΟΓΟΤΥΠΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Η ενασχόληση με τα κοινά της πόλης μας αποτελεί για εμάς ανάγκη και υποχρέωση. Η μέχρι σήμερα συμμετοχή μας στα κοινά, σε ομάδες και συλλόγους αποτέλεσε την απαρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού με προορισμό να φτιάξουμε μια όμορφη, ανθρώπινη πόλη, να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και να εμφυσήσουμε την αγάπη μας αυτή σε κάθε κάτοικο.

 

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, πιθανώς την χειρότερη μεταπολεμικά, κανείς δεν περισσεύει. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε παρόντες. Να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που εφήμερα μας χωρίζουν και να δούμε κατάματα την αλήθεια. Κανείς δεν θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη αν εμείς οι ίδιοι δεν το επιδιώξουμε, δεν το απαιτήσουμε, δεν προσπαθήσουμε για αυτό.

 

Το αύριο μας ανήκει, ανήκει σε ισχυρές ομάδες νέων ανθρώπων που μπορούν και θέλουν, που έχουν άποψη, όρεξη, ανιδιοτέλεια, γνώση και τόλμη, που προσβλέπουν σε μία τοπική αυτοδιοίκηση που σέβεται την πόλη και τον πολίτη, που μπορεί να οραματιστεί και να εφαρμόσει, που μπορεί να φτάσει ψηλά, μένοντας πάντα προσγειωμένη.

 

Στην προσπάθεια αυτή να αλλάξουμε τη ζωή μας σας θέλουμε δίπλα μας!

Εμείς θα είμαστε εκεί. Εσείς;