ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

 

Επειδή κάποιοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης και πολιτικής προπαγάνδας, τον τελευταίο καιρό, βλέποντας την μεγάλη απήχηση του Συνδυασμού μας, προσπαθούν να τον σπιλώσουν παρουσιάζοντας τον ως ταυτισμένο ή εκπρόσωπο συγκεκριμένου συγκεκριμένου πολιτικού κομματικού χώρου, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ προς κάθε κατεύθυνση και απευθυνόμενοι στο λαό του Δήμου Δίου Ολύμπου , τα εξής :

 

01.

Ο Συνδυασμός μας «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΣΤΕΡΙΟ είναι κομματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΣ, γνήσια αυτοδιοικητικός συνδυασμός, χωρίς κομματικές ή άλλου είδους πολιτικές εξαρτήσεις, φανερές ή κρυφές, σε σχέση με τους κομματικούς φορείς της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

 

02.

Ο Συνδυασμός μας «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ» είναι ανεξάρτητος από τα γνωστά πολιτικά κόμματα και ταυτόχρονα πολυσυλλεκτικός πολυχρωματικός ,χωρίς κομματικά δόγματα, χρίσματα ,και ανούσιες κομματικές στηρίξεις και υποστηρίξεις ή υπονομεύσεις και μας αφήνουν αδιάφορους οι ατέρμονες προσπάθειες βρόμικων κυκλωμάτων να μας ταυτίσουν με τον Ά ή τον Β´ πολιτικό ή κομματικό χώρο, γιατί τέτοιες μεθοδεύσεις δεν έχουν σχέση με μια υγιή προσπάθεια δημιουργίας και ανασυγκρότησης της σημερινής τοπικής αυτοδιοίκησης!

 

03.

Ζούμε στην εποχή πλέον της συνεργασίας και της διαβούλευσης στη βάση της προγραμματικής σύγκλισης και συμφωνίας και όχι των κομματικών μηχανισμών και αλλότριων μεθοδεύσεων. 
Συνομιλούμε και συνεργαζόμαστε με όλους όσους έχουν αγνές προθέσεις να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι την πολιτικό κομματική εκμετάλλευση ή τον προσωπικό και άνομο συμφέρον σε βάρος του συλλογικού και συνολικού συμφέροντος του Δήμου μας!

 

04.

Δυστυχώς ή ευτυχώς μας κατηγορούν για κομματικό χρίσμα ή κομματική στήριξη και επιλεξιμότητα αυτοί που στον συνδυασμό τους ενέταξαν τον πρόεδρο της κομματικής νομαρχιακής οργάνωσης ( ΝΟΔΕ)και ταυτόχρονα υποστηρίζουν ότι είναι αυτοί οι ίδιοι-τάχα- κομματικά ανεξάρτητοι ενώ καυγαδίζουν με άλλο ομογάλακτο και ομοτράπεζο συνδυασμό σχετικά με το ποιος εκφράζει καλύτερα την κομματική τους νομιμότητα !!! Αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός του φαρισαϊσμού και της υποκρισίας!

 

 

05.

Τον Συνδυασμό μας τον ενώνει και τον στηρίζει μόνο η προγραμματική μας συμφωνία για ένα ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ καθώς και η ικανότητα, η γνώση και η εμπειρία του υποψηφίου Δημάρχου και των στελεχών που τον πλαισιώνουν και η αγάπη και η εκτίμηση του απλού πολίτη δημότη του Δήμου μας !!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ..!